Sjekk inn: Quality Hotel Alexandra

Vi testet det som for tiden er Norges mest omtalte hotell.

Greie, om enn litt små rom på Hotel Alexandra. Foto: Hotel Alexandra
Greie, om enn litt små rom på Hotel Alexandra. Foto: Hotel Alexandra Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi skal ikke si vi ikke drømte om nakne menn under vårt opphold på Hotel Alexandra i Jazzbyen Molde, men det gjorde kunstner Inga Dalsegg under sitt opphold på rom 239 på hotellet ved Moldefjorden. Aktmaleriet av forfatteren Tiger Garté, som ble påført strietapet en fuktig natt under Bjørnsonfestivalen, har sikret hotellet spaltekilometer med omtale de siste ukene. All omtalen og en strøm av nysgjerrige besøkende fikk denne uken hotelldirektør Børre Tangen til å gå inn for å beholde aktmaleriet, på betingelse av at ølflasken på bildet ble erstattet med en mer familievennlig skrivemaskin. Se det ferdige maleriet hos Nrk.no.

Hvor: Storgaten 1 - 7, MoldeAntall rom: 163 (120 med balkong mot sør og utsikten)Pris: Dobbeltrom med frokostbuffet fra 995 i helg Internett: Ja, tilgang på alle romPå nett: Hotel Alexandra

Beskrivelse: Dette er et hotell med tradisjoner, noe det også bærer preg av. Heldigvis preges hotellet også av nylige oppgraderinger både i fellesarealer og på rom. Utsikt og beliggenhet er flott, og hotellet får mye gratis av naturgitte omgivelser på denne fronten. Utsikten sørover fra Molde er jo betagende vakker. Hyggelig betjening og fin service på vårt korte opphold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.