Sjekk inn: Queen of Montenegro

Er dette charterhotellet en dronning verdig?

Queen of Montenegro er et firestjerners hotell med femstjerners ambisjoner. Foto: Stine Okkelmo
Queen of Montenegro er et firestjerners hotell med femstjerners ambisjoner. Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Montenegro er en hvit flekk på middelhavskartet for mange sydenturister. Synd, for her møter du et land som ennå ikke er blitt helt gjennomturistifisert. Flotte strender, billige priser og trivelige mennesker med en deilig avslappet holdning til livet er noe av det Montenegro kan skilte med. DinSide var på snarvisitt, og bodde på et av landets mest kjente hoteller, Queen of Montenegro.

Hvor: Ul. Narodnog fronta bb, Becici/Budva, MontenegroAntall rom: 245 romPris: Fra 61 til 113 euro for rimeligste dobbeltrom med frokost - sjekk kursen i DinSides ValutakalkulatorInternett: Nettilgang på alle rom - også et fellesrom med datamaskin og internettPå nett: www.queenofmontenegro.com

Beskrivelse: Stort og velrenommert firestjerners hotell rett ved stranden i Budva, Montenegro. Bassengområde (bassenget er halvveis utendørs, og halvveis innendørs), flere restauranter, spa og casino. Hotellet gjennomgikk en totalrenovasjon i 2006, og fremstår som moderne og lekkert - det er lite som skiller dette fra et femstjerners hotell.

Rommet: Mitt rom er et dobbeltrom med utsikt mot stranden. Sleve rommet er en lang og smal tarm, noe som gjør at det virker litt mørkt. Greit nok, jeg skal ikke sitte her noe særlig, uansett. Balkongen trekker opp. Separat toalett, og bad med badekar. Flatskjerm-tv på veggen, en kontorpult, garderobeskap og minibar. Rommet er moderne og pent innredet, men på ingen måte ekstravagant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.