Sjekk inn: Ramada Hotel & Resort Lake Balaton

Dra opp gardinene, for utsikten er spektkulær. Dessverre er ikke hotellet like imponerende.

Nydelig utsikt over flotte Balaton. Bildet er tatt fra hotellrommet i 12. etasje. Foto: Kim Jansson
Nydelig utsikt over flotte Balaton. Bildet er tatt fra hotellrommet i 12. etasje. Foto: Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Området rundt Balatonsjøen i Ungarn flommer ikke over av skandinaver. De foretrekker foretrekker heller Budapest når de ferierer i dette øst-europeiske landet. Men med stor turisttrafikk fra Tyskland og nærliggende land, har Balaton utviklet seg til å bli det nest mest besøkte området i landet. DinSide skal se nærmere på noen av hotellene du finner i regionen - først ut er spahotellet Ramada Balaton.

Hvor: Lake Balaton,14 Bajcsy-Zsilinszky u Balatonalmádi, Ungarn (se kart). Det går tog fra Budapests sentralstasjon til stasjonen Balatonalmádi Vasutallomas (som ligger fem minutters gange fra hotellet). Togturen tar rundt to timer. Du kan også leie bil på flyplassen. Bilturen tar cirka en time - veibeskrivelse finner du på denne nettsiden.Antall rom: 210 rom fordelt på 12 etasjer Pris: Fra 700-800 kroner for et dobbeltrom, men prisen varierer ut fra hvilke velværetilbud du ønskerInternett: Gratis i resepsjon, betaling på rommet.På nett: www.ramadabalaton.hu

Beskrivelse: Lake Balaton er Ungarns store spa-mekka, der det kryr av hoteller som tilbyr den ene og den andre velværebehandlingen. Ramada er intet unntak, her kan du velge og vrake mellom alt fra deilig fotmassasje til full kroppsmassasje. Hotellet rager høyt i området, med utsikt over den berømte Balatonsjøen og naturen rundt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer