Sjekk inn: Ratan Haveli

Stilfullt og prisvennlig i Indias kanskje vakreste by.

Historisk, men komfortabelt - og det til bare 440 kroner natten. Foto: Ratan Haveli Hotel
Historisk, men komfortabelt - og det til bare 440 kroner natten. Foto: Ratan Haveli Hotel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor: Jaipur, Rajasthan, IndiaAntall rom: 20 romPris: 3.200 rupees, cirka 440 kr (per 9/2). for et dobbeltrom med frokost (skatter og avgifter ikke inkludert) - sjekk kursen på www.xe.comInternett: Datamaskin med internett i resepsjonenPå nett: www.ratanhaveli.com

Beskrivelse: Et særdeles vakkert lite hotell midt i Jaipur. Ratan Haveli er et såkalt Heritage Hotel, dvs. et hotell i en historisk bygning. Hotellets portrom er dekorert med mosaikkfliser, og har en fontene og et tre der det som må være nær 100 småfugler sitter og kvitrer. Hotellet har en egen hage med et lite avkjølingsbasseng. Ratan Haveli er en oase i Jaipur, som er en vakker, men relativt hektisk by, slik de fleste store indiske byer er.

Rommet: Rommet er stort og innredet med møbler i indisk stil. På mitt rom er det sågar en himmelseng, i tillegg til et skrivebord og to lenestoler. Badet er moderne og har dusj med godt trykk og mye varmtvann (dette er ikke alltid tilfelle i India).

Poeng (av ti): 9

Frokost: Enkel buffet i restauranten. Miks av kontinental og indisk mat. Det betyr toast, syltetøy, corn flakes, melk, juice, kaffe, te, pølser, bønner i tomatsaus, og et par-tre indiske frokostretter (for eksempel curryris).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer