Sjekk inn: Rosleague Manor Hotel

Herregårdshotell midt i en naturperle.

Herskapelig hotell midt i en naturperle. Foto: Rosleague Manor Hotel
Herskapelig hotell midt i en naturperle. Foto: Rosleague Manor Hotel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor: Letterfrack, Connemara, IrlandAntall rom: 20 romPris: Fra 170 euro for dobbeltrom med frokost (hotellet har rabatter for lengre opphold) - sjekk kursen i DinSides ValutakalkulatorInternett: Ingen nettilgangPå nett: www.rosleague.com

Beskrivelse: Et vakkert herskapshus fra 1800-tallet, gjort om til et lite og særdeles sjarmerende hotell. Flott beliggenhet med utsikt over sjøen og inn i Connemara nasjonalpark. Et sted for ro i sjelen og gode matopplevelser. Rosleague Manor Hotel er et av Irlands historiske hoteller.

Bli med på bilferie langs Irlands vestkyst: På ville veier

Rommet: Mitt rom er et stort dobbeltrom, men en liten salong. Utsikt ut mot sjøen og nasjonalparken. Innredningen er ikke moderne, men det føles luksuriøst. Tv'en er forhistorisk, men jeg er ikke her for å se på tv, så det gjør ingenting. Stort bad med badekar og myke håndklær.

Poeng (av ti): 7

Frokost: Solid irsk frokost i spisestuen, som er full av vakre møbler og malerier. Frokostblandinger, croissanter og scones med syltetøy hører også med. Jeg blir servert av husholdersken, og hun overtaler meg til å prøve white pudding. Den smaker ok, men det synes jeg altså før jeg får vite at den består av griseinnvoller...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.