Sjekk inn: Scandic Crown

Hvilket skussmål får dette gøteborghotellet?

Sjekk inn: Scandic Crown
Publisert
Sist oppdatert

En snartur til Gøteborg for å gjøre unna juleshoppingen skulle i boks, og dermed havnet jeg på Scandic Crown, et av hotellene gøteborgturistene typisk havner på.

En DinSide-kollega bodde nylig på Hotel Gothia Towers, også det et velkjent turisthotell. Det hotellet falt absolutt ikke i smak. Gjør Scandic Crown et bedre inntrykk?

Hvor: Polhemsplatsen 7, GøteborgAntall rom: 338 romPris: Fra 770 sek for dobbeltrom med frokost (hvis du bestiller tidlig) - sjekk kursen i DinSides ValutakalkulatorInternett: Trådløst nett på alle romPå nett: www.scandichotels.no

Beskrivelse: Stort hotell midt i sentrum som retter seg mot forretningsmarkedet, men som er populært blant turister i helgene. Mange barnefamilier som skal på Liseberg bor her. Hotellet har trimrom, badstu og boblebad.

Rommet: Mitt rom er et tremmannsrom. Rommet har grei størrelse, og stilen er skandinavisk minimalisme - dog uten særlig sjarm. OK bad uten ekstravaganse. Rommet har garderobeskap, kontorpult, flatskjerm-tv, strykemuligheter og hårføner - det du trenger, egentlig. Ekstrasengen i sovesofaen var en smule hard og ukomfortabel. Aircondition virket ikke, og med begrensede muligheter for å åpne vinduet ble luften ganske dårlig i løpet av natten. Poeng (av ti): 6

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer