Sjekk inn: Skarsnuten Fjellandsby

Fin beliggenhet, men litt stive priser i dette feriekomplekset i Hemsedal.

Publisert
Sist oppdatert

Vi er midt i høysesongen for skiferier, og forrige helg gikk turen til Hemsedal. En halvtime unna Gol ligger hemsedal, som er kjent for sine bratte bakker og et pulserende natteliv.

Det er et utall overnattingsmuligheter i Hemsedal - fra hotellrom til hytter til ferieleiligheter. Vi sjekket inn på sistnevnte - en ferieleilighet i Skarsnuten Fjellandsby, som ligger på 1.000 meters høyde ved Skarsnuten Hotell. Utsikten over Hemsedal og skianlegget er flott. Både dette, og det at det går en heis helt opp til Skarsnuten, gjør fjellandsbyen populær blant tilreisende. Er det et riktig valg? under ser du vår vurdering.

Hvor: Skarsnuten, HemsedalLeiligheter: Skarsnuten Fjellandsby har over 100 leiligheter i seks forskjellige størrelser. Fra 46 kvm (4-5 pers) til 140 kvm (12-14 pers)Pris: Fra 2.190 kr for en helg i minste leilighet i lavsesong. Pris i høysesong (februar/mars) for minste leilighet er 5.690 kr (det er dyrere i påskehelgen). Strøm (varierer) og sluttvask (rundt 8-900 kr) er obligatoriske tillegg. For minste leilighet i skisesong blir prisen rundt 6.700 kroner - altså 670 kroner natten per pers, dersom man skviser fem personer inn i leiligheten (som jo er ganske liten). Se full prisliste her.Internett: Trådløst nett i noen av leilighetene. På nett: www.skarsnuten.no

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.