Sjekk inn: Sofitel St James

Femstjernershotellet er vårt nye favoritthotell når vi besøker London.

Femstjerners luksus rett ved Piccadilly Circus. Foto: Sofitel St James
Femstjerners luksus rett ved Piccadilly Circus. Foto: Sofitel St James Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da venninnegjengen skulle på tur til London i oktober, bestemte vi oss for å bo skikkelig fint. Vi valgte Sofitel St James. Det angret vi ikke på.

- Dette hotellet kommer til å bli stedet jeg alltid bor på i London fremover, proklamerte en i reisefølget allerede etter første natt.

Fantastisk beliggenhet, lekre rom, utrolig gode senger, en skikkelig stilig tesalong og et snasent spa gjør dette til en perle for deg som liker at hotellet er en oase i en hektisk storby.

Hvor: 6 Waterloo Place, LondonAntall rom: 186 romPris: Fra 200 euro for dobbeltrom uten frokost - sjekk kursen i DinSides Valutakalkulator. Sofitel har en veldig kjekk kalender som viser når du finner de rimeligste romprisene. Merk - du kan også finne gode tilbud på dette hotellet via hotellnettsidene, for eksempel tre netter for prisen av to.Internett: Trådløst bredbånd på alle romPå nett: www.sofitelstjames.com

Triksene som gir luksushotell til lavpris

Beskrivelse: Grandiost og lekkert femstjerners luksushotell som ligger i en historisk og verneverdig bygning som pleide å huse Cox's and King's Bank. Hotellet har stilig bar, en restaurant, en lekker tesalong, gym og spa. De av oss som testet spa og tesalong var veldig fornøyde. Moderne luksus preger hele hotellet, som sikter både mot forretningsreisende, og storbyturister.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer