Sjekk Inn: Solaris Hotel Ivan

Vi testet hotell i nordmenns nye charterdestinasjon i Kroatia.

Hotell Ivan sett fra baksiden.  Foto: Astrid Mannion
Hotell Ivan sett fra baksiden. Foto: Astrid Mannion Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvor: Sibenik, KroatiaAntall rom: 347Pris: 60 euro per person (frokost og middag er inkludert i prisen) - sjekk DinSides valutakalkulator for kursInternett: Trådløst internett i hotellets lobby På nett: Solaris Hotels Resort

Beskrivelse: Hotellet ligger i Sibenik, som er en liten kjøretur fra flyplassen i Split. Hotel Ivan er del av et stort resort som består av fem hoteller, et campingresort, en rekke villaer og marina. Dette er et typisk charter-hotell med stor spisesal, stor bar og store uteområder. Resortet er en av satsningene til Apollo i 2009.

Den kroatiske byen Sibenik har svært få overnattingsmuligheter bortsett fra dette resortet, som til sammen har sengeplasser for flere tusen turister. Mye penger blir derfor nå brukt på resortet og områdene rundt for å gjøre det mest mulig tiltrekkende for turister.

Hotellet ligger rett ved stranda og har imponerende svømmebasseng både inne og ute. Gjester har også adgang til spaavdelingens fellesfasiliteter. Selv om hotellet ser ganske slitent ut foran på utsiden, er fellesområdene overraskende fine.

Rommet: Rommet vårt var ikke spesielt fint og kunne godt trengt en runde oppussing, noe som kommer til å skje i nærmeste fremtid. Rommet var veldig enkelt, med en liten sofa, pult med TV og en arbeidsstol. Badet var også litt slitt og var veldig trangt med en liten dusj og ingen plasser å putte toalettsakene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer