Sjekk inn: Tabacón Grand Spa Thermal Resort

Et av verdens beste spa-hoteller byr på mer enn massasje. Vi anmelder herligheten.

Sjekk inn: Tabacón Grand Spa Thermal Resort
Publisert
Sist oppdatert

Hvor: Arenal, Costa RicaAntall rom: 114Pris: Rommene begynner på 245 USD per natt. (Sjekk DinSides valutakalkulator for kurs)Internett: Gratis nettilgang på alle rom På nett: Tabacón Grand Spa Thermal Resort

Beskrivelse: Nord i Costa Rica ligger området som heter Arenal. Et helt spesielt område med tanke på natur og omgivelser, og et av de aller mest populære å besøke i Mellom-Amerika.

Tabacón Grand Spa Thermal Resort ligger ved foten av den aktive vulkanen Arenal, cirka 20 minutter å kjøre fra byen La Fortuna. Omgitt av den mest fargerike tropiske jungelen du kan tenke deg, består selve Tabacón av en spa- og en hotelldel. De ligger ved siden av hverandre og bærer samme stil og preg. Du har fri adgang til spaavdelingens fellesfasiliteter som gjest på hotellet.

Se store bilder fra området og Costa Rica her...

Hotellet legger utrolig stor vekt på en gjennomført økologisk drivemåte og har motatt flere priser for å drive bærekraftig turisme. Resortet er også en del av The Leading Hotels of the World og har mottatt tre priser i det prestisjetunge World Travel Awards.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer