Sjekk inn: The Beach House

Luksusrom til 700 kroner natten. Tekst og foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

Dette er et hotell for surfere eller de som er glad i havet - rett utenfor dørtersklen finner du noen av verdens beste bølger. Foto: Hans kristian Krogh-Hanssen
Dette er et hotell for surfere eller de som er glad i havet - rett utenfor dørtersklen finner du noen av verdens beste bølger. Foto: Hans kristian Krogh-Hanssen Vis mer

Surfing blir stadig mer populært blant nordmenn, og mange reiser til utlandet for å finne de perfekte bølgene. Om du ikke er av typen som liker å reise rundt i en hippiebuss med brettet på taket, primus i bagasjen og budsjett på agendaen, er det greit å bo på et hotell i nærheten av der bølgene brekker.

Jeg var nylig i Sør Afrika på reportasjetur og kom over The Beach House. Det lille sjarmerende hotellet ligger rett foran en av verdens beste bølger kalt supertubes i Jeffreys Bay. I surfekretser er hotellet, eller gjestehuset om du vil, kanskje mer anerkjent enn for den gjengse nordmann. Jeg fikk likevel beskjed om at Kelly Slater, verdensmester i surfing en rekke ganger, hadde sovet i samme sengen noen dager i forveien. Et stykke informasjon som kanskje hadde appellert bedre til det motsatte kjønn, men det er åpenbart en grunn til at verdens beste surfer bor akkurat her når han er i Jeffreys Bay – utsikten!

Du slipper å løfte hodet av puten for å se hvordan bølgene er på morgenen. Bare dra til side gardinene med en snor til sengen og - voilá, der er en av verdens beste bølger i action. Resten av The Beach House er også en positiv opplevelse. Surfer eller ikke, les vår anmeldelse under.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.