Sjekk inn: The Hoxton Hotel

Vi har testet det hektiske og trendy billighotellet på Londons østkant.

Slik blir du mottatt på The Hoxton Hotel i London. Foto: Hoxton Hotel
Slik blir du mottatt på The Hoxton Hotel i London. Foto: Hoxton Hotel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det mye omtalte London-hotellet The Hoxton har blitt testet. Får du en god pris, er det ikke noe å lure på.

Hvor: 81 Great Eastern Street, LondonAntall rom: 205Pris per rom: Fra 59 til 199 pund, men har tidvis latterlig gode tilbudInternett: Gratis tråløst på hele hotelletPå nett: Hoxtonhotels.comHva står pundet i nå? Sjekk med vår valutakalkulator

Beskrivelse: The Hoxton hotell er et moderne hotell strippet for overdådighet og typiske britiske møbler. Hotellet appellerer til yngre mennesker som liker litt liv og røre og gir samtidig et snev av luksus til budsjettpris. Kunstinteresserte vil trolig føle seg hjemme ettersom hotellet er dekorert med innslag fra ulike kunstnere. Som gjest får du tilgang til treningssenter 400 meter lengre bort i gaten for syv pund per dag dersom du ønsker det.

Rommet: Rommet er rent og minimalistisk og har eget bad med dusj, wc og hårføner. Ellers inneholder rommet en dobbeltseng, en pult og en stol og en liten flatskjerm-tv. Alle rommene har aircondition. Vårt rom er så lite at oppbevaring av bagasjen blir et praktisk problem. I tillegg er sengen skjøvet inntil veggen på den ene siden, noe som er upraktisk og gjør at rommet føles trangere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer