Sjekk inn: The Signature at MGM Grand

Stille og luksuriøst et frisbeekast fra The Strip. Og det til en høyst overkommelig pris.

Foto: Forest & Kim Starr
Foto: Forest & Kim Starr Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens Las Vegas Boulevard, populært kalt "The Strip", er et hektisk område med mange av verdens flotteste hoteller og heteste nattklubber, finnes det også godbiter som ikke ligger midt i smørøyet, men der avstanden allikevel ikke oppleves som noe stort handicap.

En av dem er The Signature at MGM Grand. Dette er en utvidelse av MGM Grand-hotellet (verdens nest største hotell med 5.640 rom), og de tre Signature-tårnene ble ferdigstilte i 2006.

I motsetning til de aller fleste andre hoteller i Las Vegas, finnes det hverken casino eller nattklubber på The Signature. Hotellet fremstår derfor som et rolig alternativ i Las Vegas; perfekt hvis du trenger å roe deg ned mellom slagene.

Lysten på Las Vegas?

Storbyguide: Las Vegas

Hvor: 145 East Harmon Avenue, Las Vegas, NevadaAntall rom: 1728Pris: Fra 109 dollar for en juniorsuite (ca 650 kroner, maks 4 personer)Internett: Trådløst nett på alle rom inkludert i "resort fee" (20 dollar pr natt), som også inkluderer aviser, vann, adgang til treningsrom etc.På nett: www.signaturemgmgrand.com/

Rommet: The Signature at MGM Grand har to typer suiter; juniorsuite og "one-bedroom suite". Leier du begge, danner de en "two-bedroom suite" med felles inngangsparti, men med fri passasje mellom de to suitene dersom du lar de to dørene stå åpne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer