Sjekk inn:Kumarakom Lake Resort

Et femstjerners paradis i en av Indias vakreste stater.

Drømmen er et hotellrom med direkte adgang til svømmebassenget... Foto: Thomas Helseth Aastad
Drømmen er et hotellrom med direkte adgang til svømmebassenget... Foto: Thomas Helseth Aastad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

God's own country kaller Kerala seg når turistene skal lokkes til delstaten som ligger i Indias sørvestlige hjørne. Etter ti dager på ferie her skjønner jeg hva de snakker om.

Kerala lokker med uendelig lange palmestrender der det omtrent ikke er en eneste turist. Oppe i fjellene (som faktisk er på over 2.500 meters høyde) ligger teplantasjene som grønne tepper oppover fjellsidene. Men Keralas største turistattraksjon er Backwaters, et gedigent nettverk av innsjøer, kanaler og elver som bretter seg ut rett innenfor kysten.

Det er ved en av de store innsjøene, Vembanad, at luksushotellet Kumarakom Lake Resort ligger. Hotellet har de tre siste årene vunnet prisen som Indias ledende resort, og er et medlem av Small Luxury Hotels of the World. Lever det opp til sitt gode rykte?

Hvor: Kottayam, Kerala, IndiaAntall rom: 59 rom/villaerPris: Fra 14.000 rupees (cirka 1.900 kr) for dobbeltrom med frokost og ettermiddagste inkludert - sjekk kursen i DinSides ValutakalkulatorInternett: WiFi på rommene og fellesområdene, eget businessenterPå nett: www.thepaul.in

Beskrivelse: Luksuriøst resort bygget i tradisjonell keralastil. Noen av villaene er gamle fiskehytter som er plukket fra hverandre og satt opp igjen på hotellets tomt, andre villaer er nye, men etterligner den gamle stilen. Hotellet ligger ved bredden av Vembanad Lake, og har et flott basseng ved kanten av innsjøen. I tillegg finnes det et 250 meter langt basseng som slynger seg mellom de såkalte Pool Villas - alle disse villaene har egen trapp ned i bassenget. Hotellet har to restauranter, en rett ved innsjøen, og en større ved siden av resepsjonen. Eget ayurvedasenter/spa som regnes som et av Indias beste. Behandlinger koster rundt 300 kroner (en times massasje utført av en eller to personer). Hotellet har også et treningsrom med aircondition. Hotellet har også en suvenirbutikk med antikviteter, pashminas, smykker osv, et potteverksted og egne båter som tar med gjestene ut på innsjøen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer