Sjekk slottet i sommer

For tredje år på rad holder slottet dørene åpne for betalende turister i sommermånedene.

Gullforgylning og møbler du neppe finner i selv de mest møblerte hjem venter på slottet.
Gullforgylning og møbler du neppe finner i selv de mest møblerte hjem venter på slottet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tredje år på rad kan du få innblikk bak vinduene i landets mest kjente bygning. Stukkaturer, malerier, draperier og gullforgylning venter for den som legger 90 kroner på disken i sommer.

Helt kongelig. Se bildene fra Slottets spektakulære rom her.

Utsolgt nå, ledig senere

Det er ikke billettsalg på dørene på Slottet, så du må bestille på forhånd. I skrivende stund er billettene utsolgt til og med den 6. juli. Etter den tid er det ledig, selv om det er enkelte perioder som er travlere enn andre.

- Lørdag og søndag er mer populære enn ukedagene, og vil bli fortere utsolgt, forteller de ansatte hos Billettservice, der du kan bestille billetter. I tillegg kan billettene kjøpes ved alle landets postkontorer.

Berømte kjoler

Omvisningene går hver dag frem til 18. august. På hverdager er det omvisninger mellom 10 og 16.30 og på fredager, søndager og kongelige fødselsdager er det omvisninger mellom 13 og 16.30. Tre grupper starter per time, og omvisningsrunden tar omkring 55 minutter. Underveis får du se 15 rom over to etasjer. Nytt av i år er at du også får beundre landets mest omtalte brudekjoler, kjolene til Dronningen, Kronprinsessen og Prinsesse Märtha Louise er alle utstilt i Slottets Store Festsal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer