Sjekk snøforholdene på DinSide

Skisesongen er i ferd med å gå inn i høygir. DinSide og Skiinfo.no gir deg oversikten snøforholdene.

Hvor ligger pudderet? Det ser du i DinSide snørapport. Foto: Colourbox
Hvor ligger pudderet? Det ser du i DinSide snørapport. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rykker det i lårene etter å stå i hockey i full fart ned alpinbakken? Nå er vi på vei inn i perioden med de aller beste skiforholdene på norske skisentre. Det er bare å begynne å planlegge neste skihelg.

Visste du at et av verdens beste skisentre er skandinavisk? Sjekk hvilket her

Hvor bør du dra for å få best forhold? Det kan du nå finne ut ved å sjekke DinSides nye snørapport, som vi har plassert lett tilgjengelig på vår hovedforside, og også på DinSide Reises redaksjonsforside. I tillegg vil boksen dukke opp på siden av reiseartiklene til DinSide.

Nettsiden Skiinfo.no leverer oss ferske tall som viser hvor det ligger mest snø, og hvor det sist har vært snøfall. Vi du ha mer info, klikker du på lenken som tar deg direkte til Skiinfo.nos egne sider. Der finner du utfyllende informasjon om hvordan ståa er på de forskjellige norske skisentrene. Her kan du også få vite om forholdene på utenlandske skisentre.

Skiinfo.no gir deg faktisk oversikten over hele 68 skisentre i Norge - fra kjente skisentre som Hemsedal og Trysil til mindre steder som Hovden og Hodlekve.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer