Sjekk tidene!

Her er ventetidene på flyselskapenes bookingtelefoner. Norwegian er verst, Widerøe er best.

Publisert
Sist oppdatert

Norwegian har den enkeltstående lengste ventetiden i vår test, med opptil ti minutter og 55 sekunder. Det er også Norwegian som har den gjennomsnittlige lengste ventetiden av våre fem testobjekter, med fire minutter og 37 sekunder i gjennomsnitt.

SAS følger på en andreplass, med en gjennomsnittlig ventetid på tre minutter og 53 sekunder. I verste tilfelle hos SAS måtte vi vente i åtte minutter og 45 sekunder, ennå vi var blitt lovet en ventetid på fem minutter …

Bestemann

Desidert best og med en ganske så jevn responstid til alle testede tider, er Widerøe. Her ventet vi fra i beste fall 31 sekunder til i verste fall 40 sekunder, og i gjennomsnitt 35 sekunder. Dette er svært gode resultater. Nærmeste konkurrent til Widerøes svært kundevennlige ventetider er Sterling, som i gjennomsnitt svarte etter ett minutt og elleve sekunder. Heller ikke verst!

Når bør du ringe?

Det vil selvsagt være forskjeller i ventetid avhengig av når på døgnet du ringer. Vi testet telefontjenesten til forskjellige tider på døgnet; mer om i hvilke perioder vi har testet, kan du se i tabellen nedenfor. Av de tidspunktene vi har ringt på, ser det ut til at det for de fleste selskapene er travlest rundt lunsjtider; i vårt tilfelle fikk vi de drygeste ventetidene hos tre av selskapene i tidsrommet mellom 11 og 11.30. En ide for å unngå de verste køene kan kanskje være å unngå å ringe akkurat rundt lunsj …

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer