Sjekk ut dette flysetet!

Dette flysetet skal sørge for at du får hvile bedre på flyet - selv på økonomiklasse.

Publisert
Sist oppdatert

Cozy suite er navnet på den nye flyseteløsningen, laget av selskapet Thompson Solutions, som designer og utvikler løsninger og systemer for flykabiner. Cozy suite skal være mer komfortabel og gi bedre hvile for passasjerene. Flyselskapet Delta har allerede lagt inn en ordre på setene, og planlegger å sette de inn på turistklasse om bord 100 stykk 777 og 767-fly i 2010.

Klikk her for store bilder av Cozy suite

Sju års studier

Thompson Solutions har brukt nesten sju år på å utvikle det nye flysetet, som er lagt opp som en slags tripp-trapp-tresko, som du kan se av bildene. Selskapet baserer utviklingen av det nye setet på studier av flypassasjerer på kort- og langdistanseflygninger. Ifølge disse studiene, viste det seg at alle passasjerene som forsøkte å sove på flyet, forsøkte å plassere seg i vinkel, og personen lengst mot vinduet syntes å ha minst problemer med å slappe av - fordi de kunne hvile hodet mot veggen.

Legg ned setet - uten å tenke på den bak

Med det pararellforskjøvede Cozy suite, har alle et hjørne å hvile hodet, samtidig som alle får litt mer privatliv. Setet er konstruert og modellert etter kroppen og skuldrene, slik at du skal få den beste hvilekomforten. Setet kan legges noe ned, uten at det forkleiner sitteplassen eller sittekomforten til personen bak deg. Seteryggen syves ned i hvileposisjon innenfor ditt eget skjell. Og sitteputene kan vippes opp, slik at det blir lettere å komme seg inn og ut fra de innerste setene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer