Sjekketriks verden rundt

Et hett blikk går hjem hos de fleste spanjoler, mens japanerne lar seg begeistre av penger og hvordan du beveger kroppen. Klar for et heftig ferieeventyr? Print ut artikkelen og ta den med på ferien.

Sol og feriekyss, manges drøm.

Foto: Elias Papanicolaou Foto: Elias-Papanicolaou
Sol og feriekyss, manges drøm.

Foto: Elias Papanicolaou Foto: Elias-Papanicolaou Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vår- og sommerflørten venter rundt neste sving. Den som tror at det holder å dra noen frekke fraser på ferien, har ikke gjort hjemmeleksen sin. Forføleseskunstene varierer fra land til land. Flere utenlandske spørreundersøkelser avslører hva som har størst effekt i kampen om å erobre et hjerte.

Hva går hjem hvor?

Utseende: Utseendet er ikke like viktig i alle land. I Norge svarer 88 prosent at utseendet er avgjørende. I Holland og Sverige er tallet nede i 74 prosent, mens i Finland er utseendet det viktigste for 72 prosent. I Australia og Danmark mener 69 prosent av befolkningen det samme. Spanjolene derimot, er ikke like opptatt av utseendet, kun 34 prosent av spanjolene går kun etter utseendet. I Italia foretrekker 94 prosent en dyktig sengepartner fremfor en pen partner. Dette ifølge Cosmopolitan.com, forlagshuset Harlequín og Cosmoplitan España.

Penger: 54 prosent av japanerne synes penger er det mest sexy av alt. Kun 34 prosent av spanjolene synes det er viktig. Verdensgjennomsnittet ligger på hyggelige 17 prosent. Dette ifølge forlagshuset Harlequín og Cosmoplitan España.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.