Sjekketriks verden rundt

Et hett blikk går hjem hos de fleste spanjoler, mens japanerne lar seg begeistre av penger og hvordan du beveger kroppen. Klar for et heftig ferieeventyr? Print ut artikkelen og ta den med på ferien.

Sol og feriekyss, manges drøm.

Foto: Elias Papanicolaou Foto: Elias-Papanicolaou
Sol og feriekyss, manges drøm.

Foto: Elias Papanicolaou Foto: Elias-Papanicolaou Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vår- og sommerflørten venter rundt neste sving. Den som tror at det holder å dra noen frekke fraser på ferien, har ikke gjort hjemmeleksen sin. Forføleseskunstene varierer fra land til land. Flere utenlandske spørreundersøkelser avslører hva som har størst effekt i kampen om å erobre et hjerte.

Hva går hjem hvor?

Utseende: Utseendet er ikke like viktig i alle land. I Norge svarer 88 prosent at utseendet er avgjørende. I Holland og Sverige er tallet nede i 74 prosent, mens i Finland er utseendet det viktigste for 72 prosent. I Australia og Danmark mener 69 prosent av befolkningen det samme. Spanjolene derimot, er ikke like opptatt av utseendet, kun 34 prosent av spanjolene går kun etter utseendet. I Italia foretrekker 94 prosent en dyktig sengepartner fremfor en pen partner. Dette ifølge Cosmopolitan.com, forlagshuset Harlequín og Cosmoplitan España.

Penger: 54 prosent av japanerne synes penger er det mest sexy av alt. Kun 34 prosent av spanjolene synes det er viktig. Verdensgjennomsnittet ligger på hyggelige 17 prosent. Dette ifølge forlagshuset Harlequín og Cosmoplitan España.

Kroppspråk: 52 prosent av japanerne mener at måten en beveger kroppen på er viktig i flørt. Tilsvarende tall for Frankrike og Hellas er på henholdsvis 47 og 43 prosent. Kun 10 prosent av spanolene synes kroppspråket er viktig; 49 prosent vil heller ha et hett og sensuelt blikk. Dette ifølge forlagshuset Harlequín og Cosmoplitan España.

Hvem er de beste forførerne: Jenter, brett opp ermene; i flere land regnes jentene for å være bedre forførere enn menn. 81 prosent av franskmennene, 80 prosent av kanadierne og 71 prosent av spanjolene mener kvinner går menn en høy gang hva forførelseskunst angår. I verden for øvrig slutter 66 prosent opp om at kvinner er bedre sjekkere. Men det betyr ikke at kvinner utnytter sine kunnskaper og evner. 73 prosent av finnene og svenskene, 69 prosent av ungarerne og 70 prosent av de som er spurt i Norge, mener at menn i større grad enn kvinner har intensjoner om å sjekke. Dette ifølge forlagshuset Harlequín og Cosmoplitan España.

Ungarske og australske kvinner er kanske de mest pågående; Ungarske kvinner har ifølge 2003 Durex Global Sex Survey sex 152 ganger per år. Australske kvinner er de største eventyrerne: Ifølge en spørreundersøkelse i regi av Cosmo Australia har så mange som 38 prosent av jentene Down Under hatt sex med en mann innen 24 timer etter at de traff ham.

Friluftssex: Hellas, Italia eller Spania i sommer? Forbered deg på å praktisere kosen utendørs. I disse landene bor godt over halvparten av alle trettiåringer hjemme hos foreldrene. Sengekos ekisterer i svært liten grad. Park-, bil- og portromssex praktiseres derimot hyppig. I Italia opplyser 88 prosent av befolkningen at de har gjort det i bilen. 16 prosent tilstår å ha gjort det i tog og fly.

Latinske erobrere: Den latinske erobreren er død, skal vi tro deofabrikanten AXE og den spanske avisen 20 minutos. En spørreundersøkelse i regi av AXE viser at så mange som 60 prosent av spanske menn helst ser at hun tar første steg. Det er dog regionale forskjeller: Andaluciske menn er de mest pågående, mens madridlenske menn er de blygeste.

Les!

Uønsket feriesuvenir
Førsteklasses avtrede
BILDESPESIAL: Pupper, lår og masse stil
Ditt eget Paris
Hvis Amor fikk velge
Det er ikke hver dag en spiser bjørn


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer