Sjelden ekstraservice

Minibar og tatovering, takk!

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hotellene slåss om oppmerksomhet og gjester, og det er flere og flere som jobber med å utmerke seg på ekstraservicen, i like stor grad som på kvaliteten.

Siste nytt fra Erwin Hotel beliggende på kjente Venice Beach i California, er overnattingspakke med tatovering inkludert.

Mekka for muskler

Vi har tidligere skrevet om hoteller med spesiell ekstraservice; det være seg kjærlighetsbutler, solkrembutler, babybutler, ekstraservice for medbrakte kjæledyr eller hva med litt massasje på rommet før sengetid?

Ekstraservice av en annen verden

Tatoveringspakke

Hotel Erwins tatoveringspakke - Blekk og bo - eller Ink & Stay på originalspråket, innebærer altså at du kjøper en overnatting med tatovering inkludert. Tatoveringen foretas av hotellets egen hus-tatovør, og du kan selvsagt velge hvilket motiv du vil - innenfor definerte prislister, selvsagt.

Ferieminnet du ikke blir kvitt

Prisen for en natt og en tatovering starter på 399 dollar - eller 2.239 norske kroner med dagens kurs. Pakken inkluderer en 100-dollars anvisning på tatovering (du kan altså tatovere seg for opptil denne summen, men dersom du ønsker en dyrere tatovering så må du betale mellomlegget), en flaske tequila for å dempe smertene, og lotion for å smøre det tatoverte området med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer