Sjiraffboogie og strandslepp

Sjekk ut vinnerbildene i fotokonkurransens eksotiske og siste runde før hovedfinalen.

Publisert
Sist oppdatert

Denne uken har vi kjørt eksotisk fotorunde, og vi har fått inn mange flotte bilder. Boogie med sjiraffer på savannen, turtelduer i bassengkanten og eldre herrer i badebukser i Barcelona. Mye humor, en smule erotica og litt klisjè.

Er du ikke med blant vinnerne? Vi beveger oss nå inn i hovedkonkurransen, og det er mulig å sende inn bilder helt fram til 16. august. Husk at dette er en amatørfotokonkurranse, og at du helt sikkert kan delta. Fyr løs.

Vinn premier for 30.000 - her finner du ut alt om hvordan du kan bli med i siste del av konkurransen og hva du kan vinne.

1. runde: Dyreliv er et hett stikkord.2. runde: Vått vinnerbilde.3. runde: Vann i munnen. 4. runde: Naturstemning og trolsk lys. 5. runde: Humoristiske blinkskudd.6. runde: Mennesker i søkeren.7. runde: Åpen runde

Ukens vinner

Denne ukens vinnerbilde er godt komponert og fotografert av Fran Fernandés. Slik nyter de barcelonesiske herrer ferien, langt fra kjerring og unger, på Barna-stranden i Barcelona. Gratulerer.

Ukevinneren får egne digitale bilder trykket på fotopapir i størrelse 10X13 hos Eurofoto til en verdi av 500 kroner, samt to billetter til Hunderfossen Familiepark, verdi inntil 460 kroner. Disse må benyttes i årets sesong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer