- Skal det være en flambert penis?

Goulizhuang er restauranten for deg med nyfikne smaksløker. Her er det kun mannlige kjønnsorganer på menyen. Fra 30 forskjellige dyr.

Publisert
Sist oppdatert

Den dyreste penisen på spisekartet i den kinesiske restauranten koster 3.644 euro - eller 29.170 norske kroner. På tallerkenen får du da servert en meget sjelden tigerpenis. Denne retten er imidlertid meget eksklusiv og må bestilles måneder i forveien. Handel med den utrydningstruede katten er forbudt i Kina, og man må da vente på at et dyr dør naturlig, av alderdom.

Bra for helsa?

Goulizhuang-restaurantene med den noe uvanlige menyen, har fire filialer i Beijing samt en i Atlanta i USA. De originale kinarestaurantene har blitt en populær og mye omtalt turistattraksjon for kinareisende, på grunn av sitt noe originale konsept.

Penismat anses som heldig for potensen, men skal også ha andre helsemessige gevinster. Det skal etter sigende være lite kolesterol i penis og testikler, som skal være godt for helsa generelt. Kvinner blir imidlertid frarådet å spise testikler, da testosteroninnholdet der skal kunne skade kvinnens fruktbarhet ... DinSide garanterer ikke for de påståtte gevinstene eller ulempene ved å innta penismat, men videreformidler kun den kinesiske (over)tro om retten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer