Skal det være et naken-cruise?

Dra på cruise med likesinnede; naken, sjokoladespisende eller med en buldrende motorsykkelmotor mellom lårene.

Publisert
Sist oppdatert

At cruise er mer enn fruer med grått hår og herremenn i seilerjakker, er det flere og flere som oppdager. Cruise har blitt en mer stueren ferieform også hos den jevne del av befolkningen, og cruisebransjen frir både til familiene og yngre par.

Men cruise trenger ikke bare være mat og drikke inkludert og med de tradisjonelle aktiovitetene om bord; du kan også velge litt utradisjonelt og reise på litt mer snerve temacruise, om du finner noe som behager dine interesser.

Hva med nakencruise, sjokoladecruise eller motorsykkelcruise?

I blanke messingen ...

Her slipper du i alle fall unna overvekt på flyet ... Cruiseselskapet Bare Necessities arrangerer cruise med ganske ledig kleskodeks - her kan du la slipset henge hjemme, og la snoppen pynte opp på fasaden i stedet. Er du ekstra ublu, kan du slenge deg med på morgenyoga i nettoen ... Men til måltidene må du nok dekke deg til, av hygieniske årsaker. Du kan cruise naken i Stillehavet eller i Middelhavet, det arrangeres tre naken-cruise med dette selskapet i løpet av 2008, og det er allerede satt opp to cruise i 2009. Stillehavet er allerede utsolgt, det samme er Middelhavet i august/september. Greske øyer i september 2008 er tilgjengelig, og prisene starter på 1.920 dollar for enkleste lugar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.