Skål på Europas feteste takbarer

Oslohotellet Grims Grenka har en av Europas flotteste takserveringer.

Drinken smaker kanskje ekstra godt under åpen himmel? Illustrasjonsfoto Foto: Colourbox
Drinken smaker kanskje ekstra godt under åpen himmel? Illustrasjonsfoto Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er den britiske avisen The Guardian som har kåret Europas 30 beste takbarer. Og ferskingen Q Lounge på Grims Grenka er i godt selskap. På listen finner vi toppbarer som Champagne Bar i Stockholm, Rockwell i London, Rooftop Bar i Roma, Skyline i Venezia, Hotel 3.14 i Cannes, blant annet ...

- Det er først og fremst veldig hyggelig og anerkjennende, dette er jo en veldig seriøs avis, sier hotelldirektør og konseptutvikler ved Grims Grenka, Atle Hovde.

- Vi har satset veldig på takterrassen, den er en stor del av konseptet, sier Hovde.

Selv om takbarene i Roma og Paris kanskje holder åpne hele året, setter muligens de klimatiske forhold begrensninger på hvor mange av årets måneder de holder åpent.

- Vi får se etterhvert. Vi holder i alle fall åpent utover høsten, foreløpig går det veldig bra, lørdag hadde vi 200 gjester som satt der til langt på natt. Serveringen er også delvis overbygget, og vi har terrassevarmere, så det går fint. Og vi er jo et folk som liker å sitte ute, sier Atle Hovde.

Se bildespesial fra Grims Grenka

Les også: Frynsete designhotell

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer