Skal sykle i 64 (!) dager

Anne Bryn (24) fra Stavanger bruker sykkelen som framkomstmiddel i sommer. Målet er å nå Hellas.

SYKKELFERIE: Anne Bryn deler bilder fra reisen gjennom Europa på Instagramkontoen @Anne_on_adventure. Foto: Privat.
SYKKELFERIE: Anne Bryn deler bilder fra reisen gjennom Europa på Instagramkontoen @Anne_on_adventure. Foto: Privat. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne sommeren har flere reiseglade nordmenn tatt i bruk alternative transportmidler i frykt for å bli rammet av streik og kansellerte flyginger.

Anne Bryn (24) fra Stavanger er en av dem som nå dropper flyturen, og heller tar sykkelen fatt. Hun skal nemlig sykle fra Norge til Hellas.

Det var nettstedet Byas som omtalte saken først.

3500 kilometer

Bryn har siden 12. juni tilbrakt dagene på sykkelsetet, og hun har allerede kommet et godt stykke på veien.

- Jeg er akkurat halvveis i dag! De siste dagene har jeg syklet rundt i de nydelige, bosniske dalene. Det kan nesten måle seg med Norge.

Det forteller en optimistisk Bryn fra byen Jajce i Bosnia når Dagbladet snakker med henne, tirsdag ettermiddag. Hun har til nå lagt over 1700 kilometer bak seg.

På 64 dager skal Bryn sykle: Norge - Danmark - Tyskland - Tsjekkia - Østerrike - Slovenia - Kroatia - Bosnia - Montenegro - Albania - Hellas.

Om en måned er planen å sykle over grensa fra Albania og inn i Hellas. Hun vil da ha syklet 3500 kilometer.

- Det var mange som mente jeg ikke ville klare det, og at jeg kom til å gi opp etter ei uke. Nå tror jeg alle er ganske imponert, sier Bryn muntert i telefonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer