Skambillige cruisepakker

Cruise kan være den ultimate ferieform for å få krona til å strekke seg lengre i nedgangstider. Her er årets tilbud og nyheter.

Publisert
Sist oppdatert

Det å reise på cruise var lenge en ferieform som ble stemplet passende for nygifte, overvektige og pensjonister.

Et stempel industrien har hevet seg langt over de siste årene. Crusieselskapene har brukt mye tid og penger på å gjøre tilbudene sine mer altetende. Den siste tiden har også nordmenn virkelig begynt å lukte på de mange gode tilbudene et cruise kan by på.

Verdens mest eksklusive cruise er ikke som du tror...

Under finner du årets tilbud og nyheter for deg som vil feriere på bøljan blå.

Mange kategorier

Det finnes mange cruiseselskaper der ute, men vi har valgt å konsentrere oss om de største som retter seg mot det norske markedet. Til dette har vi fått hjelp av reisebyrået Cruisespesialisten fra Bergen. Et selskap som selger tilrettelagte cruise mot de aller fleste selskapene.

På spørsmålet om hva som er den største nyheten på cruisefronten i 2009, svarer markedsansvarlig Kristoffer Sandnes følgende;

- Det er i hovedsak to store generelle nyheter på markedet i 2009. Den første er båtene, som stadig blir større og bedre. 12. desember neste år starter Oasis of The Seas (Royal Carribean Crusie Lines) å seile. Det vil da være verdens største cruiseskip.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer