Skandinaviske badeland

Her er noen badeland i Sverige og Danmark.

Publisert
Sist oppdatert

SVERIGE:

Skara Sommarland

Lek og moro både på land og til vanns, med vannparken og tivoliland. Her er basseng, diverse vannrutsjebaner, vanntunnel og mye annet i det våte element, og karusell, pariserhjul og radiobiler på land. Åpent fra 31. mai til 20. august.

Adresse: Axvall 9 kilometer øst for Skara, cirka 35 mil sørvest for Stockholm og 14 mil nordøst for Göteborg.Priser: Alle over 1 meter betaler 155 kroner (SEK) i lavsesong og 205 kroner i høysesong. Alle under 1 meter går gratis.På nett: Skara Sommarland

Ölands dyr- og fornøyelsespark

Dyrepark, vannland, fornøyelsespark, dinosaurium, lekeland og eventyr. Det burde finnes litt for enhver smak i Ölands Djur & Nöjespark. I dyreparken møter du 100 ulike arter, og selv om fornøyelsesparken ikke er av de største, kan du finne blant annet pariserhjul, karuseller og radiobiler der. Når du har betalt inngangsbilletten, har du tilgang til alle områdene i parken.

Adresse: På Öland utenfor Kalmar på Sveriges østkyst, cirka 40 mil sør for Stockholm.Priser: Alle over 1 meter betaler 220 SEK i høysesong og 200/85 kroner i lav-/forsesong. Alle under 1 meter går gratis.På nett: Ölands Djur- och Nöjespark

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer