Skatteparadis til salgs

Idyllisk og miljøvennlig ferieøy

Publisert
Sist oppdatert

For 152 millioner kroner kan du nå eie øya der britisk adel og prøyssiske prinsesser har tilbrakt lange sommerdager skjermet for resten av omverdenen, skriver pleasure.dk.

Prøv DinSides valutakalkulator du også: Valutaomregner

- Herm er en av de peneste stedene i Europa med lange, hvite strender, bølgende landskap, en trygg havn og flotte skoger, sier eiendomsmegleren Rupert Sweeting fra meglerfirmaet Knight Frank til aboutproperty.co.uk.

Og viktigst av alt: øya er et lavskattland. Et såkalt "tax haven".

Den lille øya er en del av de engelske kanaløyene og har totalforbud mot både biler og sykler. Her er alt tilrettelagt for å bruke kroppen til det den er skapt for.

Med sine to kvadratkilometer er distansene på Herm overkommelige, og de hvite, brede strendene gjør sitt for sjela. Muligheten til å sitte på de små strandkafeene til lyden av bølgebrus og lukten av salt og frisk luft klinger godt i ørene.

Vil du på øyferie i Danmark? Les Stressfri øyferie

Turistvirksomhet

Herm ligger en times flytur fra Gatwick og har en diskrét turistvirksomhet. Her finner du bare ett hotell men mange selvbetjente turisthytter og campingmuligheter. Millioner av pund er investert i oppgraderingen av infrastrukturen og fasilitetene for å gjøre den lille øya mer attraktiv for turister.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer