Skeikampen

Skeikampen er med sine 11 heiser og 20 nedfarter blant de store aktørene i Oppland.

Publisert
Sist oppdatert

Her er det muligheter for fartsfylt moro på forskjellige måter. Om det ikke står spesifisert noe annet, er prisene oppgitt per person.

Kanefart

Halvtimes eller timesturer med hest og slede. I timesturene inngår besøk i sametelt og varm drikke.Pris: Halvtimestur: 115 for voksen, 90 for barn.

Snowrafting

Du henger etter snøscooteren i en slede, innover fjellet. Det er sakte turer for ømtålige sjeler, og full gass-turer for deg som tåler litt mer snøsprøyt. Full gass-turene går i 150 kilometer i timen, så her er det best å holde seg fast. Varighet: 5-6 minutter med full gass. Arrangeres tirsdager og torsdager.Pris: 80 for barn. Saktetur voksen: 100 kroner, full gass-tur voksen: 150 kroner. Familiepris: 300 kroner.

Gokartkjelke

Du kan kjøre gokartkjelke i skibakken etter stengetid. Arrangeres tirsdag, onsdag og torsdag. Dere kan være en eller to på en kjelke.Pris: 130 kroner for en person på kjelken, 180 for to på en kjelke.

Fottur til lavvo

Arrangerte fotturer til lavvo, hvor det blir servert varm drikke. Turene går torsdager, og har en varighet på 1 ½ time.Pris: 60 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer