Skeiv og glitrende olympiade

Olympiske leker på Londons WayOut klubb må bare bli en glitrende fest med pudderkvaster og paljetter i fokus.

Limbo på høye hæler krever sin mann - eller kvinne? Bilde fra WayOuts egne nettsider
Limbo på høye hæler krever sin mann - eller kvinne? Bilde fra WayOuts egne nettsider Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Glam og glitter dominerer transenes store "olympiske leker" i London. Her konkurrerer ikke deltakerne i de vante grener som lengde, sprint og kulestøt. Derimot kan tilskuerne bivåne langt mer sprudlende øvelser som limbo, drag-hinderløp og høye hopp.

Krever sin mann/kvinne

Det er ikke en shorts eller noen joggesko i sikte under disse olympiske lekene. Limbo-konkurransen må for eksempel gjennomføres iført høye hæler. Og hinderløypen skal representere de prøvelser en drag-queen må gjennomgå: Her er det om å gjøre å være den raskeste til å komme seg opp på et podium via en løs planke, smiske med fans i 20 sekunder før ferden går gjennom seks bildekk inn i "garderoben" (et annet podium). Her skal deltakerne skifte kostyme raskest mulig. Videre skal deltakerne mime i 30 sekunder til hva arrangørene måtte finne på å spille av musikk. Deretter gjennomfører deltakerne et høydehopp (over en elastisk strikk) og går under en limbostang før de er i mål. Selvsagt kåres vinnere, nummer to etc.

Mai-moro

Hele galskapen er inspirert av et japansk tv-show som ble filmet i London, og det er nå fjerde år at dronningene fyrer i gang sin noe spesielle olympiske konkurranse. Vil du få det med deg, er datoen den 11. mai og stedet klubben WayOut i London. Det er både mulig å se på og å delta. Klubben har adresse Charlie's, 9 Crosswall. Nærmeste undergrunn er Tower Hill på District & Circle linje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer