Skibølle i faresonen?

Et britisk forsikringsselskap hevder at fartsfantomer, køsnikere, vinglere, amatører og heissomlere virker provoserende på andre skiløpere i skibakken. Er du i faresonen for å få deg en rett høyre? Ta testen og få svar.

Skibølle i faresonen?
Publisert
Sist oppdatert

Vinterferien er over oss, og det er høysesong i skibakkene. Heiskøene vokser og det er mange å ta hensyn til i bakken - og mange å irritere seg over.

Forsikringsselskapet Lloyds TSB Insurance hevder at fartsfantomene og de andre ovenfor nevnte bakkebøllene øker faren for skader og forsikringskrav fra forulempde skiløpere.

Klikk her for å lese hele artikkelen om temaet.

I forbindelse med artikelen "Bakkebøller skaper ski-sinne", som du kan lese ved å klikke på lenken ovenfor, ba vi dere lesere stemme over hva dere synes er den mest irriterende oppførselen hos andre skiløpere. Drøye 800 lesere har stemt, og her er resultatet:

    Hva irriterer deg mest i skibakken?
  • Køsnikere: 31 prosent
  • Vinglere: 29 prosent
  • Heissomlere: 15 prosent
  • Fartsfantomer: 14 prosent
  • Amatører: 12 prosent

Har du tenkt å teste skibakkene i løpet av sesongen? Er du i faresonen for å skape sinne og farlige situasjoner som følge av din oppførsel i bakken? Ta testen og få svar.

>> Klikk her for flere Test deg selv

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer