Skiferie med rabatt

Skisentre over hele landet holder åpent på tross av labert med snø i lavlandet. Og du kan teste skiene før jul, med rabatt.

Publisert
Sist oppdatert
Soloppgang over nysnøen. Bilde: Lars Halmrast Foto: Lars Halmrast
Soloppgang over nysnøen. Bilde: Lars Halmrast Foto: Lars Halmrast Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


For den som vil teste skiene før jul, er det godt med muligheter selv om lavlandet ikke kan presentere hvite enger. Dessuten er desember en fin tid for rabattjegeren. Flere skisteder tilbyr spesialpriser og rabatter før jul. Vi gir deg noen eksempler her, men det finnes sikkert flere gode tilbud for den som leter.

Rabatter

Hemsedal har sin siste helg med spesialtilbud nå fra fredag til søndag. Du får overnatting i to netter og heiskort i to dager fra 895 kroner per person. Kravet er at dere er minimum tre personer.

I Trysil har mange overnattingssteder egne desembertilbud. På Trysiltunet kan du for eksempel bo i firesengs minileilighet for 300 kroner per person i weekender før jul. Og på Kjølen Hotell og Kro kan du bo i dobbeltrom for 295 kroner per person helt frem til lille julaften. Trysil reklamerer også med at Dæhliehytta er ledig for juleferie - plass til 30 personer og prisen er 30.000 kroner.

På Hafjell kan hele familien leie en firesengs leilighet på Nermo Hotell fra fredag til søndag for 2.490 kroner. Prisen inkluderer også to dagers heiskort. Gjelder for to voksne og to barn under 16 år. I tillegg til prisen må du dessuten betale obligatorisk sluttrengjøring.

Fra 30 til 60 centimeter snø

- og til helgen vil flere skisentre åpne flere heiser og løyper enn vi kan vise her.

Hva koster skimoroa? Her finner du oversikten over prisen på heiskort.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer