Skiferie med rabatt

Skisentre over hele landet holder åpent på tross av labert med snø i lavlandet. Og du kan teste skiene før jul, med rabatt.

Publisert
Sist oppdatert

For den som vil teste skiene før jul, er det godt med muligheter selv om lavlandet ikke kan presentere hvite enger. Dessuten er desember en fin tid for rabattjegeren. Flere skisteder tilbyr spesialpriser og rabatter før jul. Vi gir deg noen eksempler her, men det finnes sikkert flere gode tilbud for den som leter.

Rabatter

Hemsedal har sin siste helg med spesialtilbud nå fra fredag til søndag. Du får overnatting i to netter og heiskort i to dager fra 895 kroner per person. Kravet er at dere er minimum tre personer.

I Trysil har mange overnattingssteder egne desembertilbud. På Trysiltunet kan du for eksempel bo i firesengs minileilighet for 300 kroner per person i weekender før jul. Og på Kjølen Hotell og Kro kan du bo i dobbeltrom for 295 kroner per person helt frem til lille julaften. Trysil reklamerer også med at Dæhliehytta er ledig for juleferie - plass til 30 personer og prisen er 30.000 kroner.

På Hafjell kan hele familien leie en firesengs leilighet på Nermo Hotell fra fredag til søndag for 2.490 kroner. Prisen inkluderer også to dagers heiskort. Gjelder for to voksne og to barn under 16 år. I tillegg til prisen må du dessuten betale obligatorisk sluttrengjøring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer