Skiferiene du drømmer om

De beste pudderferiene for den eventyrlystne i 2009.

Sesongen står for døren og vi gir deg tipsene til de råeste skiturene du kan dra på i 2009.  Foto: Alpereiser
Sesongen står for døren og vi gir deg tipsene til de råeste skiturene du kan dra på i 2009. Foto: Alpereiser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke alle finner den store spenningen i en "vanlig" tur til Hemsedal eller en uke i Alpene. Her er de organiserte alpin- og frikjøringsturene som virkelig kommer til å fenge deg som besitter litt mer enn normal eventyrtrang i 2009.

Rå skibuffet 2009

Det er ikke så mange selskaper som operer med skireiser ut fra Norge i disse dager, og hovedaktørene kan snevres ned til tre stykker med tanke på denne typen reiser; Sportreiser og STS Alpereiser (som er to søsterselskaper med samme eiere), Langley Travel og Hvitsterk Eventyrreiser.

Slik kupper du alpeferien til neste år...

De profilerer seg på en litt forskjellige måte, med en rekke ekstremturer for deg som har en god del skierfaring fra før av. Sportreiser har også en del å by på for deg som har gode skiegenskaper, men kanskje ønsker å lære mer om løssnø og frikjøring på tradisjonelle alpedestinasjoner.

Langely og Hvitsterk Eventyrreiser arrangerer turer som kan kreve en del mer med tanke på erfaring og skiegenskaper.

For å få en vurdering av de forskjellige reisene, har vi snakket med storfjellkjører Lars Fidjestøl - en profilert norske frikjører med mer erfaring en de fleste av oss fra eksotiske snøhull.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer