Skigleder i mai

Skigleden i mai blir nok kortvarig - bare Narvik skisenter håper på å holde åpent utover søndag 2. mai. Til gjengjeld blir det storslagen feiring av sesongens slutt, blant annet på den legendariske 1. maifestivalen i Hemsedal.

Publisert
Sist oppdatert

Haukelifjell Skisenter, Nesbyen, og Sogn Skisenter holder skitrekket åpent ut april, om været holder.

Kirkerudbakken skal, i følge skiinfo.no, holde åpent t.o.m. 1. mai. Likeledes har Strandafjellet sesongslutt rundt 1. mai, avhengig av snøforholdene.

Beitostølen avslutter skisesongen med den faste "Vårspretten" helgen 30. april – 02. mai. Navnet tar den fra det tradisjonsrike skirennet som går av stabelen den 1. mai, og det blir konserter både ute og inne alle dager.

Filefjell avslutter sesongen den første helgen i mai med Filefjellrennet 1. og 2. mai. Også på Geilo skal sesongslutt feires, og det blir en stor familiedag i Vestlia lørdag 1. mai. Her blir det snøscooterrace, "ta sjansen" med Tom Mathiesen, utendørs afterski og bankett på Vestlia Hotell om kvelden.

Hallingskarvet Skisenter på andre siden av Hallingskarvet holder også åpent til 2. mai.

Hemsedal avslutter skisesongen med den tradisjonelle 1. mai festivalen. Her blir det konserter med bl.a. Span, Snap! feat Turbo B, Morten Abel, Spetakkel og Jack både utendørs og innendørs - og after-ski, konkurranser og flere andre arrangementer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer