Skireisen billigst fra Sverige

Spar tusenlapper på å bestille skireisen fra Sverige. Vi har sjekket prisene på 24 reiser, og det er penger å spare i 70 prosent av tilfellene.

Publisert
Sist oppdatert

Skireisebyråene Sportresor, STS Alpereiser og Langley Travel & Ski Tignes, har alle kontorer i både Norge og Sverige. Vi har sjekket prisene på til sammen 24 reiser, fordelt på 12 reisemål i to perioder; en uke tidlig i januar og en uke i vinterferien. Reisemålene og hotellene er identiske, og dermed lett å sammenlikne. Og vi har funnet at det er penger å spare på å bestille riktig sted, i de aller fleste tilfellene.

Og for deg som måtte lure: Det er ikke noe problem for nordmenn å bestille reise fra de svenske reisebyråene, men verken STS Alpereiser eller Langley Travel & Ski Tignes vil si det er veldig vanlig. Hos Star Tours skireiseavdeling, Sportresor, melder de imidlertid om at det blir vanligere og vanligere at nordmenn bestiller reiser fra det svenske kontoret. Kanskje ikke så rart når det gjennomsnittlig er mest å spare hos denne arrangøren.

Spar mest hos Sportresor

Av de tre selskapene, er det Sportresor som har størst prisdifferanse mellom det svenske og det norske kontoret. Her sparer du gjennomsnittlig 11,3 prosent på å kjøpe reisen i Sverige, fremfor i Norge – fordelt på 11,4 prosent for reiser i januar og 11,1 prosent på reiser i vinterferien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer