Påske 2021

Skisenter: - Kjøp i forkant

Vil du sikre deg plass i skibakken i påsken, råder flere skisenter deg til å bestille heiskort i forkant.

HEISKORT I PÅSKEN? Coronatiltak gjør at det kan være begrenset kapasitet i skisentrene. Flere oppfordrer derfor til å bestille heiskort god tid i forveien. Bilde er fra Voss. Foto: Jon Hunnålvatn
HEISKORT I PÅSKEN? Coronatiltak gjør at det kan være begrenset kapasitet i skisentrene. Flere oppfordrer derfor til å bestille heiskort god tid i forveien. Bilde er fra Voss. Foto: Jon Hunnålvatn Vis mer
Publisert

Det nærmer seg påsken 2021, med alle dens begrensninger og reiseanbefalinger som er framsatt av myndighetene.

Inntil videre er rådene at du ikke bør reise på overnattingsbesøk til slekt og venner andre steder i landet - men forholde deg til dem du for øvrig omgås til daglig.

Dersom du planlegger for hytte- eller hotellpåske med ski på beina, anbefaler flere skisenter at du bestiller heiskort i forkant, fordi det allerede begynner å fylles opp.

- Begynner å fylle seg opp

- Det begynner å fylle seg opp i siste del av påsken, altså fra skjærtorsdag og inn i helga, sier Veslemøy Eineteig Wedum, markedssjef i Alpinco som eier Hafjell Alpinsenter og Kvitfjell Alpinanlegg.

Hun påpeker at det fremdeles ikke er utsolgt, men at det anbefales å bestille heiskort i forkant:

- Alle anbefales å handle online i god tid da vi forventer at disse kortene etterhvert og i løpet av neste uke vil forsvinne ganske fort, sier Wedum videre.

Kapasiteten i Hafjell og Kvitfjell er halvert fra en vanlig sesong, på grunn av smittevern.

- Det er slik i flere anlegg nå at vi driver med begrenset heiskapasitet for å kunne overholde avstandskravet i skiheisen og i heiskøen, og har derfor et begrenset antall heiskort i salg, sier daglig leder Camilla Sylling Clausen i bransjeorganisasjonen Norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer