Skittent spill i nakenløpet

Vi gikk ikke av med seieren i årets nakenløp på Roskildefestivalen, men midt i dramatikken var Gunhild, Stine og Karoline fra Førde.

I det startskuddet går, dyttes jenta på høyre side av bildet av han som senere vinner løpet. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
I det startskuddet går, dyttes jenta på høyre side av bildet av han som senere vinner løpet. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se bilder fra nakenløpet nederst i artikkelen!

Støvet lå over de danske festivalsletter lørdag, og stemningen var stor. Ikke så rart, når kampen om gratisbilletter til neste års Roskildefestival skulle avgjøres i det årlige nakenløpet. Nakenløpet har etter hvert blitt en tradisjon, om ikke et høydepunkt på Roskilde. I danske medier er det definitivt et høydepunkt. Spesielt på nett. Ifølge en fotograf fra Ekstrabladet, var det den nest mest leste saken på nett i Danmark i fjor. Ikke rart han hadde sittet i den brennhete solen i noen timer for å få beste fotoplass.

Dramatisk start

Da starten gikk, var det ikke vanskelig å se hvem som var norske gjennom støvskya. Tre jenter hadde malt seg med de aller minste av alle norske flaggene som vaier på Roskilde i år, men de var de eneste som løp med flagget på…, ja du vet. - Yeaaahhh...vi gjør det fordi vi syntes det er moro å være nakne, uttalte førdejentene Gunhild, Stine og Karoline etter målgang. Åpningen ble likevel mer dramatisk enn forventet. Det var som en hissig billøp, og flere deltaker skrubbet skjermer i starten, før vinneren i herreklassen Hans Christian Andersen bestemte seg for å bruke et lite triks.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer