Skjeve takter

Midsumma er en festival til ære for homofile og lesbiske, men den kan by på mye moro for alle.

Publisert
Sist oppdatert

Avspark for Midsumma 2002 fant sted lørdag 12. januar, og festivalen strekker seg helt fram til 3. februar. Dette er Melbournes svar på Sydneys Mardi Gras, som er en stor festival med samme målgruppe som Midsumma. Om ikke Melbourne drar så mange deltakere som Sydney, så trakk faktisk de mest populære arrangementene over 200.000 mennesker i fjor.

Årlig feiring

Årets festival er den 14. på like mange år. Det er en feiring av homofile, lesbiske og transseksuelles kunst og kultur, og festivalen tilbyr et mangfold av underholdning og aktiviteter – fra teater og litteratur til sport og gatefest. Festivalens president, Nigel Higgins, uttaler følgende i en pressemelding:

«In a time where world events can seem more queer than all of us put together, join the festival celebrations and prove that we too can change the world.»Sitatet er gjengitt på engelsk for å bevare alle dets meninger og konnotasjoner.

Populært og spesielt

Teater, musikk, kabaret, film, forum, litteratur, sport og ekskursjoner. Over 100 separate begivenheter med nasjonale, internasjonale og lokale artister. Det bør ikke mangle på ting å oppleve under Midsumma-festivalen 2002.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer