- Skjorten må være mer utringet

Karin Keegan fikk ikke gå ombord i flyet. Nå saksøker hun.

Illustrasjonsfoto. Foto: Colourbox
Illustrasjonsfoto. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

37 år gamle Karin Keegan fra Pittsburgh saksøker altså flyselskapene JetBlue Airways og Delta Airlines, etter at en mannlig ansatt nektet henne standby-billett fordi hun ikke var kledt utfordrende nok. Det skriver The Pittsburgh Channel.

Keegan jobber som flyvertinne for Delta Airlines, som har en avtale med JetBlue slik at alle ansatte kan fly standby med dem for å komme seg til jobboppdragene sine.

Les også: Kle deg til topps

Klærne var ikke trange nok

Flyvertinnen skulle gå ombord på JetBlue-flyet, da en mannlig ansatt stoppet henne og nektet henne adgang fordi buksene ikke var trange nok, og skjorten ikke utringet. Dessuten måtte hun sminke seg mer.

Keegan, som ikke var på jobb og dermed kledt i private klær, skiftet antrekk, og prøvde igjen å få komme ombord i flyet. Da fikk hun beskjed om at hun var for sent ute. Ifølge Keegan skal hun gjentatte ganger ha opplevd å bli trakassert av den ansatte i JetBlue.

Keegan saksøker nå både JetBlue og Delta, og hevder hun har tapt inntekt fordi hun ikke lenger vil fly med JetBlue for å komme seg til sine jobboppdrag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.