Skohotell

Den mallorcanske skogiganten Camper har fått sin første hotellavlegger - i Barcelona.

Publisert
Sist oppdatert

Fra sko til hotell - et langt sprang kanskje, men med skobutikken like ved, blir ikke spranget så stort i geografien. Verdenskjente Campers har åpnet hotell i Barcelona.

Lite og annerledes

Dette er hotell av typen "nytt" og annerledes. For eksempel sier de at tips ikke er nødvendig - de ansatte er faktisk instruert til å ikke ta imot tips. Praktisk for pengesugne skotter og tipsuvante nordboere.

For ikkerøykere fra det stadig mer røykfrie nord, er det også en kraftig overgang å venne seg til røykingen som møter en overalt de fleste steder på kontinentet. Dette hotellet har imidlertid valgt å være røykfritt. Gjester blir bedt om å deponere sigarettene i lobbyen.

Friske rom

Dekorert i røde, hvite og grønne camperfarger, er ikke rommene slik man ser dem på de store kjedehotellene. Hvert av de 20 rommene har en minilounge separert fra soverommet (ligger over gangen). Dessuten er de utstyrt med flatskjerm-tv og hengekøye. De fem suitene er større, og har loungedel integrert i rommet. Enkeltrom koster fra 187,5 euro (1.576 kroner) per natt i lavsesong til 219,35 euro (1.844 kroner) i høysesong. Dobbeltrom for 203,3/240,75 euro (1.709/2.024 kroner) og dobbeltsuite for 224,7/262,15 euro (1.889/2.204 kroner). Prisene gjelder per rom, per natt. Barn under 12 kan dele rom med voksne uten ekstra kostnad. Høysesong er perioden mai til oktober, august unntatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer