Skøytebane i Eiffeltårnet

10. desember åpnet skøytebanen i Eiffeltårnet, som er den høyeste isbanen i Paris. Her kan du gli rundt på is i 57 meters høyde over bakken, og beundre utsikten på en helt spesiell måte.

Ismoro i Eiffeltårnet. Foto: SNTE/CHRISTIAN BAMALE Foto: SNTE/CHRISTIAN BAMALE
Ismoro i Eiffeltårnet. Foto: SNTE/CHRISTIAN BAMALE Foto: SNTE/CHRISTIAN BAMALE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pass bare på at du ser hvor skøytene glir; dette er ikke stedet å snuble over kanten ...

Gratis

Skøytebanen ligger på første plattform i Eiffeltårnet, 57 meter over bakken. På dette planet finner du, foruten den 200 kvadratmeter store skøytebanen, også utstillinger, suvenirbutikk, kafé, postkontor med mer. Det er slippes kun 80 mennesker inn på skøyteisen samtidig, men er det plass og du har lyst til å nyte utsikten mens du tester skøyteferdighetene dine, er det gratis å benytte isen. Du får låne skøyter gratis - mot å legge igjen pass eller annen legitimasjon. Pass bare på at du gløtter litt rundt deg også, når du skøyter av gårde, og ikke kun ser på utsikten; da kan det lett komme andre personer og ting i veien ...

Fakta

Banen er åpen hver dag mellom klokken 9.30 og 21 fra 10. desember til 23. januar. Det er gratis å benytte skøytebanen når du har betalt deg vei inn i tårnet. Adgang til Eiffeltårnet koster 4,10 euro for voksne (med heis til annen etasje) og 2,30 euro for barn.

 • Se bildene fra isen
 • Mer informasjon om Eiffeltårnet på attraksjonens nettside.
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer