Skreddersydd ferie

Hver interesse, sin reise. Nisjene i reisemarkedet blir flere og mer spesialiserte. Her er oversikten over

Publisert
Sist oppdatert
LifeTravel-gründerne Tone Bergesen, Heidi Jondalen og Lisbeth Pettersen satser på selvutvikling i sitt nystartede reiseselskap. Foto: LifeTravel
LifeTravel-gründerne Tone Bergesen, Heidi Jondalen og Lisbeth Pettersen satser på selvutvikling i sitt nystartede reiseselskap. Foto: LifeTravel Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Reisemarkedet er i endring. Store flyselskaper går konk, reisebyråene dør, mens nisjene blir flere og smalere. Stadig kommer det nye selskaper som lanserer reiser innenfor ulike spesialområder, og de store arrangørene segmenterer også produktene for å tilpasse dem til særinteressene.

Finn deg selv

Siste tilskudd i den norske reiselivsbransjen er det ferske reiseselskapet LifeTravel som har spesialisert seg reiser med fokus på selvutvikling.

- Vi ønsker å bidra til å gi både gi reisen innhold og til selvinnsikt, sier Heidi Jondalen, daglig leder i LifeTravel.

Intuitiv maling, skrive- og meditasjonskurs, samlivs-kurs, astrologi og yoga er noen av de temaer som tas opp på LifeTravels reiser. Destinasjonene er lagt til alt fra norsk fjellheim via Mallorca til Tibet.

De tre reisegründerne, Lisbeth Pettersen, Tone Bergesen og Heidi Jondalen har stor tro på selskapet:

- Vi ser flere trender i dagens samfunn. Flere har behov for periodiske sabatter fra arbeidslivet, mannsrollen er i utvikling og samfunnet tillater i større grad hedonisme. Her kan vi bidra med påfyll. Prisene starter på 9.925 kroner for malekurs på Mallorca og opp til 29.500 kroner for skrive- og safarikurs i Sør-Afrika.

Ekstern lenke:
LifeTravel

Ski, golf, jenter, single, ett-forelder ... det finnes en ferie for deg. Her er spesialistene som fikser feriebiffen.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer