Skrekk og gru i manesjen

Det engelske sirkuset gir en skrekkelig oppvisning. Blodig gøy, skriver pressen.

Rå sirkusopplevelse i London i desember.
Rå sirkusopplevelse i London i desember. Vis mer
Publisert

Circus of Horror gir en sirkusopplevelse utenom det vanlige. I desember og januar kan du se skrekkteatret opptre på Camden Roundhouse i London. Ikke uten humor presenteres tatoverte piker på flasker, siamesiske tvillinger som slår knute på seg, flygende skjelletter og vampyrer, fakirer og sverdsluker. Med glimt i øyet, kjøres showet, som tar for seg det meste innen horror og skrekk. Musikken er en vesentlig del av forestillingen, og sirkuset kan vise til plateutgivelser. Avisanmelderene melder om mye moro og latter.

Rock`n roll-sirkus

Sirkuset ble stablet på beina på Galstonbury Festival 1995. Sirkusartisten Haze og sirkusprodusenten Gerry Cottle, møttes, ironisk nok, på en begravelse. Begge så at det som manglet, var et skikkelig rock`n roll-sirkus. De hentet inn folk fra familien, som seg hør og bør innen sirkuskretser, samt erfarne folk fra andre sirkus. Dermed var sirkuset, som tar mål av seg for å være en crossover mellom teater, sirkus og rock`n roll, oppe og klar for verden. Det spektakulære showet har vært på turne i en rekke land..

Se selv

Klar for ekkel moro? Sirkuset har forestillinger i Camden Roundhouse, Chalk Farm Road, i desember og januar Les mer om sirkuset og bestill billetter her. Billettene koster fra £ 10-£ 20. Fra denne nettsiden kan du også bestille stilige sirkuseffekter, blant annet jakker med gyselige dekorasjoner og musikk fra showet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer