Skadedyr:

Skrekkfunn i vaskemaskinen: - Brenn den!

Nå er eieren desperat etter hjelp.

KRAVLENDE SMÅKRYP: Personen skulle bare sette på en maskin med klær, men ble møtt av dette synet ... Foto: Facebook
KRAVLENDE SMÅKRYP: Personen skulle bare sette på en maskin med klær, men ble møtt av dette synet ... Foto: Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En skulle tro at det å sette på en vaskemaskin med klær er noe av det minst begivenhetsrike som skjer i ett liv.

Skulle bare vaske klær …

Ikke for denne australske personen, som fikk seg litt av et sjokk da hun kom inn og fant vaskemaskinen fullstendig beleiret av maur.

- Jeg skulle bare sette på en maskin, og oppdaget at det er maur overalt, skriver vedkommende på Facebook-gruppa Cleaning & Organising Inspiration Australia.

Saken er også omtalt av den australske nettavisa News.com.au.

Kvinnen har delt et bilde av vaskemaskinen. Det kryr av små, svarte maur overalt. Både i såpeskuffen og inne i selve trommelen.

- Jeg fjernet dem, og har brukt maurmiddel rundt området. Men da jeg startet maskinen dukket det plutselig opp flere. Det må være flere inni maskinen som jeg ikke kommer til, skriver hen fortvilet.

Desperat etter hjelp

Personen har også lagt ved en video som viser noe oppsiktsvekkende:

- De er til og med inni LED-displayet!

INNE I DISPLAYET: I videoklippet kan man tydelig se at mauren kravler rundt under displayet på vaskemaskinen. Foto: Facebook
INNE I DISPLAYET: I videoklippet kan man tydelig se at mauren kravler rundt under displayet på vaskemaskinen. Foto: Facebook Vis mer

I videoklippet kan man se en rekke maur kravle rundt under glassplata på LED-displayet. Nå spør personen desperat om hjelp:

- Er det noen som har opplevd dette før? Hva kan jeg gjøre?

- Ikke bruk den!

Over 200 personer har kommentert innlegget, og mange kommer med konkrete og gode råd til den fortvilede eieren av vaskemaskinen.

- Jeg har sett eksempler på at maur kan skade elektriske komponenter. Jeg anbefaler deg ikke å bruke maskinen før du er kvitt dem, skriver én.

Reparatøren sier at han ble lamslått da han oppdaget hva som skjulte seg i vaskemaskinen. Video: Tiktok/@samivans. Reporter: Christian Fjermeros/Dagbladet TV Vis mer

- Dette skjedde med oppvaskmaskinen min. Vi tok av døra og panelet med LCD-displayet. Det var et rede inni der, med tre dronninger! Så fort vi hadde vasket og desinfisert det, var problemet borte, skriver en annen.

- Brenn den!

Ikke alle har en like praktisk tilnærming:

- Det er bare å dra rett på butikken for å kjøre en ny maskin!, skriver en.

- Dette er sinnssykt, skriver en tredje.

- Dette gir meg mareritt, skriver en annen.

- Brenn den!, skriver en annen.

En kvinne mener rett og slett at det eneste som gjenstår, er å gi opp:

- Det er maurene som bor der nå, sier hun.