Skrekkhistorer fra skisporet

Det er ikke alltid ting går som planlagt når man har ski på bena.

Publisert
Sist oppdatert

Det hele begynte med at redaksjonen i DinSide snakket om vinterferien, og naturlig nok kom temaet inn på ski.

Dermed kom det frem en del artige historier om ikke fullt så festlige opplevelser i skisporet (slike historier har en tendens til å være veldig morsomme i etterkant).

Slik ble ideen om å lage en aldri så liten sak om skrekkhistorier fra skisporet født. Vi gjorde litt feltarbeide blant kollegaene og i vennekretsen. Vi fikk høre følgende historier:

What is "prog"?

"Jeg hadde med min kamerat og hans sønn i skibakken, og skulle lære dem litt om å stå på slalåmski. Kompisen min var i 40-årene, mens guttugen vel var rundt fem år den gang. Ingen av dem hadde stått på slalomski før, men jeg tenkte vel ikke at det skulle være noe stort problem, kompisen min hadde nå i alle fall gått litt på langrennski ... trodde jeg, i alle fall ...

Vel fremme, og med skiene på, tar vi barneheisen opp i den slake barnebakken. Guttungen kjører pent etter meg i fine svinger, men det er verre med far ... Han setter utfor som en kamikaze-alpinist, rett ned og uten styring. Jeg roper til ham: Plog, plog! - Hvorpå han roper tilbake: prog, prog, hva er det???, og turen ender i grøfta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer