Skryt til norsk cruiseselskap

RCCL får heder og ære av cruise-ekspertene.

RCCLs aktivitetstilbud trekkes frem som ekstra bra. Foto: RCCL
RCCLs aktivitetstilbud trekkes frem som ekstra bra. Foto: RCCL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det norske cruiseselskapet RCCL kommer ut som den store vinneren i Forbes Traveler sin kåring av de beste cruiseselskapene.

Reisemagasinet ville kåre det beste cruiseselskapet i 12 forskjellige kategorier, og satte sammet et panel bestående av 22 cruise-eksperter med bakgrunn fra reisebyråer, cruisenettsider og reisemagasiner som skulle velge vinnerne.

I hele tre av de 12 kategoriene stikker RCCL av med seieren. De tre kategoriene RCCL vinner er for beste underholdning ombord, beste sportsfasiliteter og best for familiecruise.

Vi prissjekker cruiseferie

Her ser du begrunnelsen for hvorfor RCCL ble regnet som best i disse kategoriene:

Beste underholdning om bordDet holder ikke med enarmede banditter og en pianospiller i baren for å gjøre dagens cruisepassasjerer fornøyde. RCCLs cruiseskip har både surfing, klatring, stupeoppvisninger og show som underholder gjestene. Ifølge en av ekspertene i panelet, Bob Mick, er RCCLs isshow "bedre enn showene du ser i Las Vegas". Generelt kan man si at jo større skipet du seiler med er, jo bedre er underholdningstilbudet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer