Skyhøy luksus

London Bridge Tower skal stå ferdig i 2009. Skyskraperen blir på 70 etasjer og 310 meter, og blant restauranter, butikker og kontorlokaler i flerbruksbygget, blir det hotelluksus fra Shangri-La i de øvre etasjene.

Publisert
Sist oppdatert

Når det nye hotellet åpner i London, vil det bli det første europeiske hotellet i Shangri-La-kjedens historie. Hotellet planlegges å åpne mot slutten av 2009, og det vil da bli det første nybygede femstjerners hotellet som er bygget i London på over et tiår.

Shangri-La er en asiatisk kjede med luksushoteller, som har 46 hoteller og resorts i Australia, Kina, Fiji, Hongkong, Indonesia, Malaysia, Myanmar, Filippinene, Singapore, Thailand, Taiwan og De forente arabiske emirater. I tillegg har kjeden rundt 20 prosjekter under utvikling i Canada, Kina, India, Malaysia, Maldivene, Oman, Qatar, Thailand - og altså Storbritannia.

18 etasjer med hotell

Shangri-La-kjeden eier ikke hotellbygget selv, men leier det av eiendomsgruppen Sellar Property Group, som står bak det ruvende bygget. Skyskraperen vil få flere fuksjoner, blant annet kontorlokaler, butikker, restauranter og utsiktspunkt, leiligheter og altså hotell. Hotellet vil strekke seg fra 34. til 52. etasje; totalt blir det 195 rom fordelt på 18 etasjer.

Storslagent

Lobbyen som møter gjestene vil strekke seg over to etasjer, og ha uhindret utsikt over London. Blant de 195 rommene, blir 170 deluxe rom og 25 suiter - inkludert to såkalte spesielle suiter og en presidentsuite. Alle suitene vil få innglassede balkonger, som sikkert gjør det verdt å bli inne og beundre utsikten i alle fall én kveld i den britiske hovedstaden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer