Reise til syden

Skyter i været

Kraftig økning.

REISE: Her får du tre pakketriks som kan være gode å ha når du skal pakke før ferien! Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reiseåret 2023 er i full gang og det startet med massive kampanjer både fra flyselskap, hoteller og ikke minst reisearrangørene.

Etter bare tre uker inn i det nye året kan charterselskapene melde om stor interesse fra reiseglade nordmenn.

Mens både Danmark, Sverige og Finland opplever trått salg av sydenturer, er det stikk motsatt i Norge.

Tømmer butikken

Trafikken på nettsidene til Ving har nesten doblet seg i forhold til i fjor, og nå melder flere charterselskap om at antall bestillinger har skutt i været.

- Den første uka i 2023 økte Vings sommersalg med hele 122 prosent sammenliknet med uke 52. Vinterreisene går nå unna, og januar er fullbooket. Det er heller ikke mye ledig i februar, og i vinterferien er mer enn 9 av 10 reiser allerede solgt, forteller Marie-Anne Zachrisson, landssjef i Ving.

Også i Apollo og hos Tui er det travle dager:

– Siden jul har vi satt salgsrekorder hver eneste uke. Vi har jevnt over hatt 30–40 prosent salgsøkning fra uke til uke, og det ser bare ut til å fortsette, sier kommunikasjonsansvarlig Beatriz Rivera til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer