Reise til syden

Skyter i været

Kraftig økning.

REISE: Her får du tre pakketriks som kan være gode å ha når du skal pakke før ferien! Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reiseåret 2023 er i full gang og det startet med massive kampanjer både fra flyselskap, hoteller og ikke minst reisearrangørene.

Etter bare tre uker inn i det nye året kan charterselskapene melde om stor interesse fra reiseglade nordmenn.

Mens både Danmark, Sverige og Finland opplever trått salg av sydenturer, er det stikk motsatt i Norge.

Tømmer butikken

Trafikken på nettsidene til Ving har nesten doblet seg i forhold til i fjor, og nå melder flere charterselskap om at antall bestillinger har skutt i været.

- Den første uka i 2023 økte Vings sommersalg med hele 122 prosent sammenliknet med uke 52. Vinterreisene går nå unna, og januar er fullbooket. Det er heller ikke mye ledig i februar, og i vinterferien er mer enn 9 av 10 reiser allerede solgt, forteller Marie-Anne Zachrisson, landssjef i Ving.

Også i Apollo og hos Tui er det travle dager:

– Siden jul har vi satt salgsrekorder hver eneste uke. Vi har jevnt over hatt 30–40 prosent salgsøkning fra uke til uke, og det ser bare ut til å fortsette, sier kommunikasjonsansvarlig Beatriz Rivera til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.