Slaraffenliv på verdens vakreste strand

Lopes Mendes er palmestranden du drømmer om.

Lopes Mendes regnes som en av verdens vakreste strender.  Foto: Stine Okkelmo
Lopes Mendes regnes som en av verdens vakreste strender. Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide Reise presenterer hver uke et bilde som vekker reiselysten.

Bildet vil være aktuelt for årstiden, vise en spesiell reiseopplevelse, gi en historie, eller simpelthen vekke gode reisevibber. Har du et bilde du gjerne vil vise frem? Send det og en beskrivelse av hvor og når det er tatt til reise@dinside.no.

Les også: Fototips for ferien

Brasiliansk balsam

Vi er i slutten av mars, og de fleste av oss begynner for alvor å lengte mot sol og sommer. Selv sitter jeg og ser ut på et trøstesløst vær med sludd og sur vind. Hvor ble det av våren? Så ikke jeg krokus og snøklokker i bedene her forleden?

Jeg drømmer om å være et helt annet sted - og det stedet kunne gjerne vært den fantastiske stranda Lopes Mendes på Ilha Grande.

Lopes Mendes regnes for å være en av verdens vakreste strender. Den ligger på den bilfrie øya Ilha Grande utenfor Costa Verde i Brasil. Her venter flere kilometer med potetmelsand som du bare deler med en håndfull andre mennesker. Vannet er glassklart, og regnskogen rammer inn herligheten. Trenger jeg å si mer?

Selv om Brasil forsvinner fra det norske charterkartet nå, så bør ikke det hindre deg i å dra til dette landet. Her venter samba, caiprinha, regnskog, pasjonsfrukt, Sukkertoppen, minimale bikinier, dykking av en annen verden og piken fra Ipanema.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer