Slik blir det billigst mulig

Leie hus billigst mulig? Her er tipsene.

Publisert
Sist oppdatert

SesongDet første du må vurdere, er når du skal feriere. Det er mye å spare på å leie utenfor høysesong, så har du mulighet til å styre unna juni, juli og august, og skolenes ferier, så kan du gjøre røverkjøp.

 • Skoleferieoversikt 04/05
 • StandardDet neste du kan spare mye penger på, er å revurdere dine krav til standard. Kan du se mellom fingrene på at det ikke er eget svømmebasseng i hagen og boblebasseng i velværerommet, så kan du redusere ukesleien betraktelig. Du betaler mye for høy standard.

  LandDu kan også vurdere til hvilket land du vil reise. Det er for eksempel litt billigere å leie i land som Polen, Ungarn og Slovakia, enn i Spania, Frankrike og Italia. Sør-Europeiske leieobjekter er også gjerne litt billigere enn danske; mest på grunn av forskjeller i standard, ifølge Novasol.

  BeliggenhetMan betaler for standard, og man betaler for beliggenhet; slik er det på eiemarkedet, og slik er det på leiemarkedet. Du må selvsagt betale mer for beliggenhet nær strand og vann, enn for en hytte i skogen. I Danmark er det for eksempel billigere å leie midt i landet, rundt Silkeborg. Og i det området har man ifølge Philip Kildegaard i DanCenter de laveste gjennomsnittsprisene i Danmark.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer